Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "PÔrgu" by Dr. Jaerock Lee * Book PDF Kindle ePub Free

PÔrgu

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: PĂ”rgu
  • Author : Dr. Jaerock Lee
  • Release Date : January 04, 2016
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 7803 KB

Description

Jumal nĂ€itab ka tĂ€na imede, tunnustĂ€htede ja muude Jumala kĂ”ige truumate ja ustavamate sulaste kaudu Piiblisse kirja pandud imeliste Jumala vĂ€etegudega, et Ta elab ja Piibel on tĂ”de. Kuid hoolimata Tema tegude kĂŒllastest tĂ”endustest on ikkagi olemas uskmatud. SeetĂ”ttu nĂ€itas Jumal oma lastele Taevast ja pĂ”rgut ja julgustas neid andma tunnistust sellest, mida nad olid kogu maailmas nĂ€inud. 

Armastuse Jumal ilmutas ka minule ĂŒksikasjalikult Taeva ja pĂ”rgu kohta ja Ă”hutas mind seda sĂ”numit kogu maailmas kuulutama, sest Kristuse teine tulek on vĂ€ga lĂ€hedal.

Kui ma edastasin sĂ”numid pĂ”rgusse kuuluvatest armetutest ja jĂ€ledatest alumise haua vaatepiltidest, nĂ€gin ma paljusid oma kogudusest sĂŒgavast kurvastusest vĂ€risemas ja nutma puhkemas hingede pĂ€rast, kes said alumise haua kohutava julma karistuse osaliseks. 

PÀÀstmata hinged viibivad alumises hauas vaid suure valge trooni kohtumÔistmise toimumiseni. PÀrast kohut lÀhevad pÀÀstmata hinged kas tulejÀrve vÔi pÔlevasse vÀÀvlijÀrve. Karistus tulejÀrves vÔi pÔlevas vÀÀvlijÀrves on palju karmim kui alumise haua karistus.

Ma kirjutan, mida Jumal ilmutas mulle PĂŒha Vaimu kaudu Piiblis oleva Jumala SĂ”na alusel. Seda raamatut vĂ”ib nimetada pĂ”rgu lĂ”pmatu viletsuse ette teatamisega patust vĂ”imalikult palju inimesi pÀÀsta sooviva Jumala Isa siira armastuse sĂ”numiks.


Free Download "PÔrgu" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "(DOWNLOAD) "PÔrgu" by Dr. Jaerock Lee * Book PDF Kindle ePub Free"